Bilrekond Skarholmen & Norsborg

Bilrekond & Biltvätt i Skärholmen & Norsborg

En bilrekond gör så att bilen blir så lik en ny bil som möjligt. Man tvättar och gör bilen rent ordentligt på både in & utsidan. Vi tvättar dina säten, polerar inredningen, dammsuger bilen. Vi tvättar, vaxar och polerar bilens utsida och lack och får fram den härliga glansen som bilen hade när den var ny. Skall du sälja din bil kommer en bilrekonditionering helt klart höja värdet på den. Kommer du från Skärholmen eller Norsborg så lämna in din bil på bilrekond i hos oss. Du får tillbaks en bil som blänker och luktar gott.

Bilrekond Skärholmen & Norsborg

Bilrekond utsidan

Vi tvättar och avfettar bilen med ett miljövänligt avfettningsmedel. Sen polerar vi bilen med polermedel som anpassas efter just din bils lack. Mindre repor kommer försvinna och glansen kommer tillbaks. Vaxning ger  även ett långvarigt skydd mot ny smuts. Vi putsar fönstren och polerar upp däcken.

Bilrekond insidan

Bilrekond på insidan innebär att vi dammsuger bilen överallt. Vi tvättar och polerar inredningen samt alla plast och gummidetaljer görs skinnande rena. Fönstren putsas och dörrkanter tvättas och görs fina. Alla säten rengörs ordentligt och vi tar bort fläckar och smuts från textilerna.

Bilvårdstips

Med rätt bilvård håller bilen längre. Det är inte bara för syns skull som man tvättar och vårdar bilen. Bildelar, motor, elektronik och inredning håller längre om man vårdar och tvättar bilen regelbundet.

  • Använd bara bilvårdsprodukter. Andra rengöringsmedel kan göra mer skada än nytta.
  • Köper du en ny bil så se till att lack behandla den direkt så att inte lacken tar skada.
  • Kåda från träd bör tas bort direkt då den kan lämna spår efter sig.
  • Torka bort fågelspillning så fort som möjligt, den innehåller frätande ämnen som skadar din lack.
  • Undvik maskintvätt av din bil, handtvätt är alltid att föredra.
  • Skona miljön genom att alltid tvätta din bil i en godkänd spolhall eller tvätta bilen alt gör en bilrekond hos Renabilar.

Bilrekond husdjur & rök

Har du en hund som brukar åka i bilen, kanske till och med i framsätet ibland. Oavsett om du låter hunden sitta i sätet eller i sin bur där bak så kommer blir det en hel del grus, smuts och framförallt päls/hår i bilen. Bilen kommer börja lukta hund efter ett tag och det är bra att åtgärda detta emellanåt. Samma sak om du röker i bilen så märks detta ganska snart då röken sätter sig i klädseln. Vi hjälper dig att ta bort lukten!

Boka bilrekond Skärholmen & Norsborg

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar eller om ni vill boka bilrekond för Skärholmen eller Norsborg.
Klicka här för att boka direkt online.
Adress

Rena Bilar i Sverige
Vretensborgsvägen 14
126 30 Hägersten

Kontakt

Tel:   08-744 44 55
Mobil: 0736 73 97 52
Mail: info@renabilar.se

Öppettider

Vardagar: 08:00-17:00
Lördag: 09:00-16:00
Söndag: 09:00-16:00


Copyright 2018 (©) Renabilar | Web Design by Laith Tech