Bilrekond i Stockholm

Välkommen till den bästa bilvården och bilrekond i Stockholm.

En bilrekonditionering innebär att bilen blir så lik en helt ny bil som möjligt. Man gör rent bilen på djupet på insidan och utsidan. Man dammsuger och tvättar säten och inredning samt tvättar, vaxar och polerar bilens utsida och lack för att få fram nybilsglansen igen. Det är härligt att få tillbaks sin bil från en bilrekond och om du skall sälja din bil kommer en bilrekonditionering helt klart höja värdet på den. Så lämna in din bil på bilrekond i Stockholm (Hägersten) och få tillbaks en bil som blänker och luktar gott.

Bilrekond-stockholm

Helrekond och nybilskänsla

Få nybilskänsla genom att låta oss göra en helrekond på din bil.

– Utvändig bilrekonditionering

Vi tvättar och avfettar bilens kaross och fälgar med ett miljövänligt avfettningsmedel. Sen polerar vi lacken med ett polermedel som anpassas efter just din bils lack och skick så repor och oxidor avlägsnas. Vaxningen ger ett bra och långvarigt skydd mot ny smuts och föroreningar. Vi putsar fönstren och behandlar gummilistor och däckens sidor så de blänker och blir snygga.

– Invändig rekonditionering

Invändigt så dammsugar vi bilen överallt, även bagageutrymmet. Vi tvättar och polerar inredningen och alla plast, gummi och andra detaljer görs skinnande rena. Fönstren putsas och dörrkanter vaxas och gör fräscha. Vi rengör alla säten ordentligt och tar bort fläckar och smuts på textilerna.

Bilvård förlänger livet

Med rätt bilvård håller bilen längre. Det är inte bara för syns skull som man tvättar och vårdar bilen. Bildelar, motor, elektronik och inredning håller längre om man vårdar och tvättar bilen regelbundet.

– Lite bilvårdstips:

  • Använd bara bilvårdsprodukter. Andra rengöringsmedel kan göra mer skada än nytta.
  • Köper du en ny bil så se till att lackbehandla den direkt så att inte lacken tar skada.
  • Kåda från träd bör tas bort direkt då den kan lämna spår efter sig.
  • Torka bort fågelspillning så fort som möjligt, den innehåller frätande ämnen som skadar din lack.
  • Undvik maskintvätt av din bil, handtvätt är alltid att föredra.
  • Skona miljön genom att alltid tvätta din bil i en godkänd spolhall eller tvätta bilen alt gör en bilrekond hos Renabilar i Stockholm. Vi finns i Hägersten.

Bilrekond med extra lackskydd

Vi erbjuder bilrekond i Stockholm med ett extra lackskydd utöver vår vanliga helrekond tjänst. Vårt lackskyd håller bilen ren längre eftersom smutsen inte fastnar så lätt på lacken. Det gör också att det blir lättar att tvätta bilen i efterhand och salt och tjära kan enkelt avlägsnas. Denna behandling tar cirka 1,5 dagar eftersom bilen måste stå inomhus över nattan för att lackskyddet skall torka och härdas.

Rök och djurluktsbehandling

Har du en hund eller annat husdjur som brukar åka i bilen? Oavsett om du låter hunden sitta i framsätet eller i sin bur där bak så kommer det bli mycket päls och hår i bilen. Efter ett tag kommer bilen börja lukta hund eller husdjur och det kan vara bra att åtgärda detta emellanåt. Om du röker eller någon annan röker i bilen så mörks detta ganska snart då röken sätter sig i klädseln. Vi hjälper dig att ta bort den inbitna lukten som bildats av hund, husdjur eller rökning.

Boka bilrekond i Stockholm

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar eller vill boka bilrekond i Stockholm, Hägersten.
Klicka här för att boka direkt online.

 

 
Adress

Rena Bilar i Sverige
Vretensborgsvägen 14
126 30 Hägersten

Kontakt

Tel:   08-744 44 55
Mobil: 0736 73 97 52
Mail: info@renabilar.se

Öppettider

Vardagar: 08:00-17:00
Lördag: 09:00-16:00
Söndag: 09:00-16:00


Copyright 2018 (©) Renabilar | Web Design by Laith Tech