Däckbyte i Stockholm

Däckbyte i Stockholm hos Rena Bilar

Däckservice och däckbyte i Stockholm! Om dina däck är slitna, du har fått punktering eller det är dags att byta till sommar- eller vinterdäck så är du hjärtligt välkommen till Renabilar i Hägersten.

Byta till vinter- eller sommardäck

Det kanske är dags att byta till sommardäck eller vinterdäck? Ofta har man kompletta hjul med både sommardäck och vinterdäck men att byta dem själv är inte så roligt. Det tar ofta längre tid än man har tänkt sig att byta däck och det är ofta som något strular. Det kanske är en dålig domkraft, en mutter som inte vill lossna eller dåligt med luft i däcken och dessutom blir man smutsig. Den bästa lösningen för detta är att du låter oss byta däcken till dig medan du tar en kopp kaffe och väntar. Det är bekvämt, billigt och det går snabbt.

Om du vill använda samma fälgar till både sommardäcken och vinterdäcken så demonterar vi de befintliga däcken från fälgarna och monterar på de nya däcken.

Gör ett däckbyte i Stockholm om du har slitna däck eller punktering

Har du slitna däck? Oavsett om du skall besikta bilen eller inte så är det viktigt att du har bra däck med bra mönster. Vi säljer nya däck till bra priser och fixar däckbyte i Stockholm snabbt och enkelt till dig. Vi demonterar de befintliga däcken från fälgarna och monterar på de nya. Om du fått punktering så kan vi laga det till dig. De flesta punkteringar går att laga, bara man inte har kört runt med däcket utan luft.

Däckbyte på bil i Stockholm
Hjul & Däckbyte i Stockholm

Däcken balanseras

Balansering av hjulen ingår alltid i priset. Varför balanseras däcken? Man balanserar alltid däcken för att det minskar slitaget på dina däck och på bilens hjulupphängning. Det minskar också vibrationer i bilen vilket ger bättre komfort.

Tvätt och rengöring

Vi rengör dina däck och fälgar. Det är viktigt för däckens hållbarhet att de är rena från smuts och kemikalier. Smutsen avlägsnas effektivt i vår miljövänliga däcktvätt. Behöver du inget däckbyte utan vill bara få bilen eller hjulen tvättade så är det bara att titta in till Rena Bilar så fixar vi det.

Däckhotell i Stockholm

Du kan checka in dina däck och hjul på vårt däckhotell i Stockholm. I däckhotellet ingår service som däckbyte, skifte av hjul, förvaring av däcken, balansering och däcktvätt. Så låt vårt däckhotell ta hand om dina sommar- eller vinterdäck så slipper du problem med däckförvaringen och du kan lätt och bekvämt komma in och byta när du vill. Klicka här för mer information om däckhotell i Stockholm.
Adress

Rena Bilar i Sverige
Vretensborgsvägen 14
126 30 Hägersten

Kontakt

Tel:   08-744 44 55
Mobil: 0736 73 97 52
Mail: info@renabilar.se

Öppettider

Vardagar: 08:00-17:00
Lördag: 09:00-16:00
Söndag: 09:00-16:00


Copyright 2018 (©) Renabilar | Web Design by Laith Tech