Däckservice Hägersten

Behöver du däckservice i Stockholm? Kom till Renabilar i Hägersten så hjälper vi dig laga eller byta däck och hjul på bilen. Du kan även checka in dina däck och hjul på vårt däckhotell I hägersten. I däckhotellet ingår skifte, förvaring av däcken, balansering och däcktvätt. Så låt vårt däckhotell ta hand om dina sommar- eller vinterdäck så slipper du problem med däckförvaringen och du kan lätt och bekvämt komma in och byta när du vill.

Däckhotell med däckförvaring

Vårt däckhotell i Hägersten erbjuder dig en smidig lösning för däckförvaring. Du slipper förvara 4st stora hjul och däck i garaget, källaren eller förrådet. Med däckhotell så slipper du lasta på och av däcken varje gång och när det är dags för däck- eller hjulbyte så är däcken redan kontrollerade och tvättade när du kommer in med bilen. Vi kontrollerar och justerar alltid lufttrycket, slitage och balanserar givetvis hjulen till dig. Det är enkelt och billigt att förvara dina däck och hjul på vårt däckhotell.

Däckhotell & däckservice
Däckhotell

Byta däck i Hägersten

Det kanske är dags att byta till sommardäck eller vinterdäck. Ofta har man kompletta hjul med både sommardäck och vinterdäck men att byta dem själv är inte så roligt. Det tar ofta längre tid än man hade tänkt sig och det är ofta som något strular. Domkraften är inte så bra, en skruv sitter för hårt eller däcken behövs pumpas och dessutom blir man ganska smutsig, både på händerna och kläderna, när man bytar däck (hjul).

Har du slitna däck och behöver byta ut dem eller vill du kanske använda samma fälgar till både sommardäcken och vinterdäcken? Då demonterar vi de befintliga däcken från fälgarna och monterar de nya däcken. Balansering av hjulen ingår alltid i priset.

Tvätt och rengöring

Vi rengör dina däck och fälgar. Det är viktigt för däckens livslängd att de hålls rena från smuts och kemikalier. Smutsen avlägsnas effektivt i vår miljövänliga däcktvätt.

Köpa nya däck

Vi säljer nya däck. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt däck för din bil.

Varför skall däcken balanseras ?

Man balanserar alltid däcken för att det minskar slitaget på dina däck och på bilens hjulupphängning. Det minskar också vibrationer i bilen vilket ger bättre komfort.

Kan man laga punktering av däck ?

Det är tråkigt med punktering men de flesta punkteringar går att laga, bara man inte har kört med däcket utan luft. Spikhål eller skärskador kan repareras, beroende på storlek av skada samt om skadan är begränsad till slitbanan.
Adress

Rena Bilar i Sverige
Vretensborgsvägen 14
126 30 Hägersten

Kontakt

Tel:   08-744 44 55
Mobil: 0736 73 97 52
Mail: info@renabilar.se

Öppettider

Vardagar: 08:00-17:00
Lördag: 09:00-16:00
Söndag: 09:00-16:00


Copyright 2018 (©) Renabilar | Web Design by Laith Tech